Aanmelding

Wil je ook lid worden van AV de Sprinter? Meld je dan aan via dit aanmeldingsformulier.

Het ingevulde formulier wordt automatisch naar onze ledenadministratie verstuurd. Je kunt een paar keer (maximaal 3x) sowieso vrijblijvend meetrainen.

Wil je eerst zonder enige verplichting meetrainen? Dat kan! Ga naar contributie en zoek in leeftijdsindeling tabel naar jouw groep. Vervolgens ga je naar trainingstijden. Hier staan achter de groepen de trainers vermeld. Tot slot zoek je in de trainers tabel naar de trainer van de groep.  Stuur hem / haar een e-mail met de aankondiging dat je mee wilt trainen. Bij de jeugd is het niet nodig om vooraf een mail te sturen, je mag altijd een keertje mee trainen, hiervoor hoef je je niet aan te melden bij de trainers. (max. 3x vrijblijvend meetrainen).

Het is belangrijk dat de trainer gemaild wordt zodat die je kan vertellen waar en hoe laat de training begint. Er wordt namelijk wel eens buiten de baan getraind, het zou zonde zijn als je de groep misloopt omdat je dit niet wist.

De inschrijfkosten zijn eenmalig € 40,00. Het welkomstpakket bestaat uit een origineel AV de Sprinter Clubshirt (T-shirt) in jouw maat en we schrijven je in bij de Atletiekunie. Ieder lid krijgt een nummer van de Atletiek Unie. Met dit nummer krijg je diverse kortingen in samenwerking met de Atletiekunie.

Een lidmaatschap van AV de Sprinter heeft een  minimale duur van 6 maanden. Het lidmaatschap van AV de Sprinter is voor minimaal 6 maanden, hiermee ga je akkoord zodra je lid wordt.