In navolging van de aangescherpte maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten. De Atletiekunie neemt dit advies over en adviseert verenigingen hetzelfde te doen.

AV De Sprinter neemt deze adviezen ook over. Dat betekent dat alle trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen worden geannuleerd. Deze maatregelen zijn in ieder geval t/m 6 april van kracht.

Aangescherpte maatregelen
De aangescherpte maatregelen zijn te vinden op de website van de rijksoverheid (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland). Neem hier kennis van, en leef ze na!

We adviseren iedereen om de landelijk afgegeven richtlijnen en adviezen zo goed mogelijk op te volgen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten, en berichten zo spoedig mogelijk bij nieuwe ontwikkelingen.

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn neem dan contact op met het bestuur. Zie contactgegevens hieronder.

Vriendelijke groeten,

Bestuur AV De Sprinter

Contactpersoon: Bart Volkers (voorzitter), 06-33425833, voorzitter@avdesprinter.nl