Jumbo Meppel is de nieuwe hoofdsponsor van de Reest Run

De Jumbo supermarkt is de nieuwe hoofdsponsor geworden van de jaarlijkse Reest Run. Deze samenwerking brengt veel enthousiasme teweeg bij de leden van de vereniging, aangezien Jumbo recentelijk gestopt is met het sponsoren van zowel zowel de beste wielerploeg ter wereld als bij de Formule 1. Jumbo heeft hierdoor een fantastisch alternatief gevonden door AV de Sprinter te gaan sponsoren in ons prestigieuze evenement; de Jumbo Reest Run.

Dit jaar viert de Reest Run zijn 35e editie en de betrokkenheid van Jumbo als sponsor zal zeker bijdragen aan een extra feestelijke sfeer. De Reest Run staat bekend als een hardloopevenement dat geschikt is voor jong en oud, met verschillende afstanden voor jeugd en G-atleten op de baan, evenals een uitdagende 10 kilometer en halve marathon door het prachtige Reestdal.

Zodra de inschrijving voor de Jumbo Reest Run opengaat, zal dit aangekondigd worden op de website van AV de Sprinter en via de verschillende social media kanalen. Zo kunnen alle hardloopliefhebbers zich op tijd aanmelden voor dit geweldige evenement. De Jumbo Reest Run zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 oktober, dus zet deze datum alvast in je agenda!

De samenwerking tussen AV de Sprinter en Jumbo belooft een succesvolle en vruchtbare samenwerking te worden. Beide partijen hebben een sterke focus op sport en gemeenschapsbetrokkenheid, waardoor ze uitstekend bij elkaar passen. Met Jumbo als sponsor kan AV de Sprinter rekenen op de steun van een betrouwbare partner om de Jumbo Reest Run tot een groot succes te maken.

De Jumbo Reest Run is niet alleen een sportief evenement, maar ook een geweldige gelegenheid om het prachtige Reestdal te verkennen. Het evenement trekt zowel lokale deelnemers als hardloopliefhebbers uit het hele land, wat zorgt voor een levendige en inspirerende sfeer.

Met de nieuwe sponsorovereenkomst tussen AV de Sprinter en Jumbo kunnen we uitkijken naar een veelbelovende toekomst voor de Jumbo Reest Run.

Dus, als je een gepassioneerde hardloper bent of gewoon wilt genieten van een sportief evenement in een prachtige omgeving, zorg er dan voor dat je de inschrijving van de Jumbo Reest Run niet mist. Houd de website van AV de Sprinter en onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor het laatste nieuws en meld je aan voor deze geweldige hardloopervaring op zaterdag 14 oktober. Samen met Jumbo zal AV de Sprinter ervoor zorgen dat de 35e editie van de Jumbo Reest Run een evenement wordt om nooit te vergeten!