Vanaf 24 september mogen we weer loten verkopen van De Grote Clubactie !!

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor een nieuwe tijdregistratie en het verduurzamen van ons sportcomplex en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

EXTRA PRIJS VOOR LEDEN!
We zouden het leuk vinden dat een ieder zijn/haar best doet zoveel mogelijk loten te verkopen.

Verkoop je meer dan 25 loten dan krijg je een medaille van de Clubactie maar maak je tevens kans op een paar super mooie hardloopschoenen t.w.v. € 150,- (naar eigen keuze)

Dus zet hem op!!

Vanaf vandaag zijn er boekjes beschikbaar in de kantine.

De loten kunnen ook digitaal verkocht worden d.m.v. de persoonlijke pagina per lid (check hiervoor je mailbox). Zorg dat je als verkoper vermeld wordt en maak kans op die mooie schoenen ✅🇳🇱 =
Heb je geen mail gehad, meldt dit bij Linda Schipper (l.schipper@avdesprinter.nl), we kunnen proberen je alsnog een persoonlijke digitale pagina te geven. 

Fysieke (volle) boekjes kunnen ingeleverd worden in de schatkist in de kantine.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Succes allen.