window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config','UA-142474037-1',{'anonymize_ip':true});

Woensdag 5 oktober om 19.30 uur starten we weer met de Core Stability training!  Deze zal verzorgd worden door onze trainer Rina Klein-Coerts in de Gymzaal Oosterboer, K.P. Laan 22a, 7943 CV  Meppel.

De training duurt een uur, is wekelijks tot ca. eind mei en gratis voor leden!  Niet-leden zijn ook welkom, maar betalen € 10,=/maand.
Leden van AV de Sprinter hoeven zich niet opgeven. Niet leden kunnen vooraf opgeven door een bericht te sturen naar  Rina: 0621392890.

Er is ruimte om om te kleden, neem wel een grote handdoek mee.

Waarom core stablity?
De oefeningen versterken de stabiliteit van je romp en zorgen ervoor dat je beter in balans blijft tijdens het sporten en tijde het dagelijks leven. Hierdoor krijg je tot 30% minder kans op blessures. Core Stability is echter wel wat meer dan alleen de buikspieren, we versterken tijdens deze training ook onze rug en bekken spieren. Daarnaast worden ook nog de diepgelegen rompspieren getraind waardoor de stabilisatie van de wervelkolom en het bekken worden verbeterd. De trainingen zijn zeer gevarieerd en zijn zeker niet iedere week hetzelfde. Ook merken we dat we de oefeningen langer vol kunnen houden of vaker kunnen uitvoeren.

2 oktober 2022|
Ga naar de bovenkant