Laden Evenementen

De klusmiddag op zaterdag 12 maart gaat helaas niet door. De klusmiddag wordt verplaatst naar een latere datum, we hopen dat er dan meer aanmeldingen binnen komen. Zodra er een nieuwe datum bekend is wordt dit hier en in de nieuwsbrief gemeld.

Op 12 maart vindt de landelijke actie NLDoet plaats. Deze actie wordt geïnitieerd door het Oranjefonds. Op deze dag vinden landelijk veel klussen plaats bij vrijwilligersorganisaties. Ook wij als AV de Sprinter hebben wij ons inschreven voor deze actie. Het bijkomende voordeel aan deze actie is dat de vereniging kan rekenen op een subsidie van 350,– euro. Dit bedrag gaan we besteden aan het gedeeltelijk vergoeden van de kosten voor het onderhoud.

Op zaterdag 12 maart 2022 van 12:00 uur tot 17:00 uur houden wij onze klusmiddag. Verschillende klussen pakken we met elkaar als leden op. Onder andere het schilderen van de overkapping en clubhuis, deuren materiaalhok, omranding van de baan, onkruidvrij maken van het terrein en overige klussen.

Allemaal klussen waar jong en oud aan kunnen meehelpen. Mede door deze gezamenlijke klusdagen kunnen we straks nog meer genieten van het sporten op onze accommodatie.

Wij verwachten jullie hulp en zien jullie graag op zaterdag 12 maart 2022.

De koffie/thee/limonade staat klaar. De klusdag sluiten we af met een hapje en een drankje.

Opgave kan naar:

niels.dolstra@gmail.com of een berichtje/app naar 06-83177689
haroldhofenk@gmail.com